Anderen over…

boris_vd_ham_roel_r_286251aBoris van der Ham – Oud-Tweede Kamerlid D66

Ik heb Arend leren kennen als een keiharde werker, iemand die duidelijke doelen stelt en vervolgens dag en nacht bereid is ze te halen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 

Rob-for-Web-298x234Rob Jetten – Fractievoorzitter D66 Nijmegen, was voorzitter van het bestuur van de Jonge Democraten waarin ik Secretaris was

Arend zit barstensvol energie, heeft van nature een enthousiaste en positieve houding en weet dat ook om te zetten in actie. Zowel in het landelijk bestuur van de Jonge Democraten als tijdens enkele verkiezingscampagnes heb ik ervaren dat die instelling van Arend anderen motiveert en resultaat oplevert! Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een aanwinst zal zijn voor de Brabantse fractie van D66!

Ton Monasso – Voorzitter verkiezingsprogrammacommissie provincie Zuid-Holland & Kandidaat Tweede Kamerlid 2012

Ton-MonassoZoek je iemand die rustig zijn tijd uit zit, stem dan op iemand anders. Arend vult zijn politieke werk op een ondernemende manier in. Hij bekijkt zijn speelruimte, en rekt die vaak op met eloquentie en het recht aan zijn zijde. Vervolgens blijft hij er net binnen, omdat samenwerking meer oplevert dan stemmingmakerij. Arend houdt van vernieuwing in inhoud en werkwijze. Hij wrikt los wat te vast zit, maar heeft meer ervaring op zak dan zijn jeugdige voorkomen doet geloven. Bij de Jonge Democraten heeft hij laten zien de medialogica goed te begrijpen en op de juiste momenten ideeën en mogelijkheden aan elkaar te koppelen, bijvoorbeeld voor de legalisering van wietteelt. Elke fractie heeft recht op een Arend, maar alleen Noord-Brabant kan hem krijgen.

Jan Paternotte – Fractievoorzitter D66 Amsterdam

Jan-PaternotteArend is een snoeiharde werker. In 2006 stond D66 in peilingen op 1 à 2 zetels, maar we bleven folderen en trokken na zonsondergang Amsterdam door om posters te plakken. Arend weet waar D66 voor staat en heeft een goede vrijzinnig-liberale visie ontwikkeld. De komende jaren volg ik vol vertrouwen en met veel interesse zijn eerste stappen in de politieke wei.

Ayla Schneiders – Kandidaat #6 voor Provinciale Staten in Utrecht


AylaS“Arend heb ik leren kennen als een scherpe, toegankelijk en innovatieve politicus, met een voorliefde voor provinciale onderwerpen. Arend kan kritisch zijn zodat ten alle tijden naar de essentie van politieke zaken gekeken wordt en is een aanvulling op een team.
Het verbaast me dan ook niets dat hij hoog staat op de advieslijst en daar zonder twijfel moet blijven.


Arend is kritisch en altijd voorzien van een glimlach en zit vol energie. Hij is vrijzinnig, open en mateloos loyaal. Arend is gemaakt voor het middenbestuur dat het nu moet hebben van deskundige mensen die niet bang zijn te experimenteren. Arend verdient ieders voorkeurstem en voor je het doorhebt heb je het terugverdiend.”